SCHEEPSBOUW

Körting Hannover – The Original Is Simply The Best
Maatwerk Ejector Technologie voor o.a. de Scheepsbouw en de Baggerindustrie. Koerting is de uitvinder van de Ejector voor het verplaatsen van vloeistoffen, gassen en vaste stoffen (bulkhandeling voor cement, zand etc) door middel van het Venturi principe. Producten: Waterstraal water, Waterstraal vacuüm Ejectoren, Aanwarmers, Ontgassingsystemen etc.

SunRui Ballast Water Treatment Systems Balclor Ballast water behandelingsystemen voor nieuwbouw en bestaande schepen. De systemen maken gebruik van het zogenaamde sidestream principe, zijn compact en leverbaar in capaciteiten van 300 tot 7.000 m2/h.

GMS Göpfert Maritime Systems GmbH
Goepfert GmbH produceert meer dan 30.000 artikelen op het gebied van kleppen en afsluiters, Afstandbedieningssystemen en regeltechniek: hydraulische, pneumatische en electrische actuators en Tankniveaumeting voor de scheepsbouw en industrie.
Producten: kogelkranen, vlinderkleppen, schuifafsluiters, tankniveaumeters en marine kleppen.

Victron Energy – Your supplier for Hybrid Power Solutions
Victron Energy heeft een sterke, ongeëvenaarde reputatie in technische innovatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
Producten: sinus omvormers, sinus lader/omvormers, acculaders, DC/DC omvormers, omschakelkasten, de slimme Battery Monitor, On- en off-grid oplossingen, Zonnepanelen en Solar toebehoren.

Logo Certification

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes