KÖRTING EJECTOR

KÖRTING Ejector The Original Is Simply The Best 

In de maritieme sector heeft de ejector legio toepassingen. Binnen uw organisatie zult u deze manier van verpompen dan ook veelvuldig kunnen gebruiken. Daar waar betrouwbaarheid, geringe kosten en een eenvoudige constructie ontwerpcriteria zijn, bij het kiezen van een pompapplicatie, wordt meestal gekozen voor de toepassing van een ejector. De ejector is uitermate geschikt om verontreinigde vloeistoffen te verpompen. Enkele voorbeelden van deze toepassingen zijn:

  • (leeg)pompen van bilges, ankerkluizen, ballasttanks,
  • Strippen van leidingen en tanks,
  • Opstarten van niet-zelfaanzuigende pompen,
  • Overslag van vaste stoffen als cement, barite en bentonite
  • Verpompen van afvalwater en mucking,
  • Ontgassing Baggerindustrie,

Zowel voor het leveren van een relatief eenvoudige ejector als ook het berekenen van een gecompliceerde situatie, staat een team van specialisten voor u klaar. Wij stemmen uw specifieke eisen en wensen af op de meest efficiënte en effectieve oplossing.

U bespaart ruimte doordat onze ejectoren op de berekende capaciteit worden gefabriceerd, u bespaart servicetijd doordat onze ejectoren van duurzame materialen worden vervaardigd en een lange standtijd hebben.

De bovengenoemde voordelen zullen bijdragen aan het succesvolle verloop van uw project(en).

Ejectoren zijn leverbaar in vele typen en uitvoeringen, lees hier meer over de verschillende ejector typen

Indien gewenst kunnen alle Körting ejectoren worden geleverd met een certificaat. Lees hier meer over de mogelijkheden van certificering van Körting ejectoren.

Onderdelen

TAS & Company levert snel onderdelen voor uw ejectoren. Voor het aanvragen van onderdelen voor Körting ejectoren klik hier

ThemeBox

AIT-Themes icon Themeforest icon Twitter icon Facebook icon YouTube icon
Our Portfolio
open/close
Colors Settings
Background images
Font
Homepage Options
Our WordPress Themes